Hannes & Co.
info@hannesenco.nl
Hannes & Co.

01 december 2017

Het is jullie vast opgevallen dat er weinig gemeld wordt hier. Dat heeft natuurlijk een reden en dat is gewoon dat het even veuls te druk was om de website bij te houden. Maar daar komt nu verandering in, want er is groot nieuws! Heemskerk krijgt namelijk zijn eigen 'glazen keet'. Van 13 t/m 15 december komt er namelijk een glazen geval, waarin de dj's van HeemskerkFM non-sop radio gaan maken. Dat heeft natuurlijk een doel, dat is geld in zamelen voor Heemskerkse gezinnen die geen geld over hebben oor een leuke kerst. Hou de komende tijd de website en facebook van HeemskerkFM in de gaten, dan lees je er nog veel meer over. Wij zijn er helaas niet bij, want er stonden voor ons team al andere (persoonlijke) plannen in de agenda. Maar natuurlijk wensen we alle collegae vanuit hier veel plezier toe en duimen mee voor een mooi bedrag!

Hebben we zelf dan nog wat te melden? Jazeker! Want 'Hannes & Co.' is een programma wat continu in ontwikkeling is. Ook nu staan er weer een aantal ontwikkelingen op de rol, maar meer daaroer horen jullie na de jaarwisseling. Even geduld dus nog, maar we beloven wel vast dat het tweede deel van het sezoen knallend zal worden.

 25 augustus 2017

Hallo allemaal en welkom terug! Een nieuw seizoen, dus ook een nieuwe website. Geen slappe ouwehoer verhalen meer, maar gewoon waar het om draait; het programma. Dat is een beetje de gedachte achter de nieuwe lay-out. Op dit stukje van de pagina zullen we jullie regelmatig op de hoogte gaan houden van wat er speelt binnen de muren van HeemskerkFM en nieuwtjes vanuit e redactie plaatsen. Natuurlijk doen we dat ook in beeld, te vinden in het 'Foto & video hoekje'. Het is nu twee weken voor de start van het nieuwe seizoen, we zijn al druk aan het voorbereiden. Wat al wel heel zeker is; het wordt een verschrikkelijk leuk en knettergezellig seizoen. Mocht je nog wat te melden hebben of wil je gewoon je ei ff kwijt, meldt het ff op het contactformulier of zoek ons tijdens de uitzendingen op in de chatbox! Hopelijk tot gauw ;)...

Top